Închide meniul

Dinamo, șanse mici să fie programată cu Hermannstadt. Ce se întâmplă cu CFR. Anunțul făcut de LPF

Dan Roșu Publicat: 22 iulie 2020, 12:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Dinamo, șanse mici să fie programată cu Hermannstadt. Ce se întâmplă cu CFR. Anunțul făcut de LPF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Problemele continuă pentru Dinamo

”Avem două obective majore, unul este terminarea campionatului la starea prevăzută. Celălalt obiectiv este controlarea focarelor de la cele două cluburi și stingerea lor. DPS Ilfov e alături de noi. Vrem să terminăm competiția, vom avea o întâlnire și cu cei de la Media. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, șanse mici să joace vineri

Dinamo continuă ancheta epidemoilogică. Așteptăm o hârtie oficială de la DPS pentru a vedea dacă joacă Dinamo. 

Pentru CFR, se așteaptă repetarea. După ce vom avea noile rezultate și vom vedea dacă programarea meciului cu Botoșani rămâne valabil”, a spus Justin Ștefan, la Digi Sport.  

Persoanele de la Dinamo, infectate cu COVID-19

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și