Închide meniul

Dinamo, atac dur la FRF! "Au trimis intenţionat pe cineva care nu avea dreptul"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 iulie 2020, 17:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Dinamo, atac dur la FRF! "Au trimis intenţionat pe cineva care nu avea dreptul"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fază din meciul Dinamo - FCSB

Sesizarea FRF a fost respinsă pentru că a fost făcută de o persoană care nu avea dreptul. Dănciulescu consideră că Federaţia a trimis intenţionat pe cineva care nu avea dreptul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu: "Eu aş merge la TAS"

"Ştiam că sesizarea va fi respinsă. FRF ar fi trebuit să-şi acopere propria greşeală. Ştiam că va fi respinsă. Eu aş merge mai departe la TAS. Cred că au trimis intenţionat pe cineva care nu avea dreptul. 

Dacă aş decide eu, aş merge mai departe la TAS. Principala vină este a Federaţiei. Dacă nu erau sesizaţi de ofiţerul nostru de presă, totul se acoperea", a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Decizia Comsiei de Disciplină

Federaţia Română de Fotbal s-a autosesizat, dar Comisia de Disciplină şi Etică le-a dat dreptate celor de la FCSB, astfel că echipa lui Gigi Becali va juca finala Cupei României.

"În temeiul art. 83.10.1 din RD al FRF coroborat cu art. 25 din ROAF rap.la art. 36 C.pr.civ. admite excepția lipsei calității procesuale active a Secretarului General al FRF invocată din oficiu.

Reclamă

Respinge sesizarea Secretarului General al FRF, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă", se arată în comunicatul emis de FRF.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și