Închide meniul

Dinamo, aproape de colaps! Barajul pentru menţinerea în Liga 1 se joacă pe 9 şi 12 august! Anunţul în miez de noapte făcut de FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 21:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Dinamo, aproape de colaps! Barajul pentru menţinerea în Liga 1 se joacă pe 9 şi 12 august! Anunţul în miez de noapte făcut de FRF

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Anunţul făcut de FRF

Dinamo este cea mai afectată echipă de decizia luată de Comitetul de Urdenţă al FRF. În acest context, echipa lui Gigi Mulţescu ar mai putea juca cel mult două partide, aşa cum AntenaSport a anunţat în exclusivitate. Totodată, FRF a transmis UEFA şi echipele care vor reprezenta România în cupele europene. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

n conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, având în vedere Decizia Comitetului Executiv al FRF din 03.08.2020, având în vedere termenul limită impus de UEFA pentru comunicarea echipelor participante în competițiile europene intercluburi, respectiv 03.08.2020, având în vedere comunicarea LPF cu privire la opinia cluburilor din play-out-ul Ligii 1 referitor la desfășurarea jocurilor de baraj pentru menținerea / promovarea în Liga 1 în două manșe la datele de 9 și 12 august 2020:

Aprobă comunicarea către UEFA a cluburilor ce urmează a participa în competițiile europene intercluburi în sezonul 2020/2021, astfel:
Champions League – FC CFR 1907 Cluj
Europa League – U CRAIOVA 1948 Club Sportiv SA
Europa League – FC BOTOȘANI
Europa League – FC FCSB SA – câștigătoarea Cupei României
Youth League – FC VIITORUL – câștigătoarea Ligii Elitelor U19

Ia act de opinia exprimată de majoritatea cluburilor din play-out-ul Ligii 1 (7 cluburi) și pe cale de consecință păstrează programarea jocurilor de baraj pentru menținerea / promovarea în Liga 1 pentru datele de 9 și 12 august 2020", se arată în comunicatul FRF. 

Dinamo, aproape de colaps

Astfel, meciul de baraj ar urma să se joace în dublă manşă, pe 9 şi 12 august, ceea ce înseamnă că Dinamo mai poate disputa doar două partide: o restanţă şi meciul din ultima etapă.

Reclamă

Dacă le va câştiga pe ambele, Dinamo ar acumula 30 de puncte şi s-ar lupta pentru locul de baraj cu Poli Iaşi. Moldovenii mai au de jucat cu Hermannstadt şi în acest moment au 29 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și