Închide meniul

Derapaj al dinamoviştilor! Atac fără precedent la FRF şi Becali: "Pute a brânză de oaie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2020, 18:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Derapaj al dinamoviştilor! Atac fără precedent la FRF şi Becali: "Pute a brânză de oaie"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Suporterii dinamovişti

După ce Ionel Dănciulescu a răbufnit la adresa FRF, a venit şi rândul fanilor să acuze Federaţia, numai că aceştia au avut un limbaj licenţios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul celor de la Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo, aşa cum a fost publicat

"1, 2, 3, 4, Cupa și Comunicatu!

Echipa Neamului și Neamurilor, a FRF și a LPF va juca finala Cupei României împotriva lui Sepsi, dar și împotriva tuturor Regulamentelor.

În orice instanță din Bangladesh sau Zair, dacă un membru al completului care te judecă se antepronunță împtriva ta, NU MAI ARE DREPTUL și CĂDEREA DE A DA VREO SOLUȚIE în dreptul tău.

Dar instanțele fotbalului din România ne plasează mult sub cele mai înapoiate trepte ale civilizației. Nu doar fotbalul, ci și societatea românească au fost becalizate demult. Totul pute a brânză de oaie.

Reclamă

Nu mai contează niciun regulament și nicio dreptate.
Ca să nu mai spunem că în același timp, Dinamo este singura echipă care trebuie să respecte izolarea pentru teste pozitive de covid, în timp ce Viitorul. Iași sau Clinceni, echipe aflate în contact direct cu arbitrii sau jucători pozitivi, pot zburda, se pot antrena și juca liniștite.

Într-o zi de luni din 1988, în Comitetul Executiv al FRF se discuta decizia prin care steaua trebuia să piardă la masa verde finala Cupei. Oricm în FRF se vota degeaba după regulament, pentru că în ziarul Scânteia apăruse într-un chenar negru un mare COMUNICAT dictat din cabinetul Elenei Ceaușescu.

Atunci măcar era dictatura acelor analfabeți. DAR ACUM… CE SCUZE MAI AVEȚI TICĂLOȘILOR?", au răbufnit dinamoviştii pe contul de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan-Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și