Închide meniul

Dennis Man poate reuşi un transfer URIAŞ. Atacantul de la FCSB este dorit la Torino. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2020, 15:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Reclamă
Dennis Man poate reuşi un transfer URIAŞ. Atacantul de la FCSB este dorit la Torino. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man ar putea ajunge la Torino

Anunţul a fost făcut chiar de Gazzetta dello Sport. Rămâne de văzut dacă "taurii" sunt dispuşi să plătească cele 10 milioane de euro cerute de patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe lista de transferuri ale lui Torino

Jurnaliştii italieni anunţă că noul antrenor al grupării din Serie A, Marco Giampaolo, are în vizor doi atancanţi. Este vorba de Dennis Man şi de Gianluca Scamacca, jucătorul împrumutat de Sassuolo la Ascoli. 

"10 milioane pentru Man? Fără probleme. Dennis Man, dacă se năştea în altă ţară, cu siguranţă valora mult, foarte mult, dar în momentul ăsta eu cred că România îşi permite să vândă cu 10 milioane", a declarat, luni, Anamaria Prodan.

Man a fost dorit cu insistenţă şi de Norwich, dar englezii s-au retras din cursă după ce Gigi Becali nu a fost dispus să reducă din preţul cerut. De internaţionalul de tineret s-au mai interesat AS Monaco, Feyenoord, Lokomotiv Moscova, Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo.

Dennis are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro, conforma Transfermarkt. Este la FCSB din 2016, când a fost cumpărat de la UTA Arad cu 500.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și