Închide meniul

Daniel Pancu, înapoi la Rapid! Va fi preşedintele clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 5:28

Daniel Pancu, înapoi la Rapid! Va fi preşedintele clubului

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Daniel Pancu a acceptat funcţia de preşedinte la Rapid

Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului. Fostul antrenor a acceptat oferta conducerii. 
Pancu n-a avut nevoie de prea mult timp de gândire şi şi-a dat acceptul să rămână la echipa pe care a antrenat-o până pe 9 martie. Va trece de-acum la munca de birou. Trecerea sa în funcţia de preşedinte a fost confirmată şi de liderul galeriei rapidiste, Gigi Răducan "Corsicanu". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vă anunţ cu mare onoare şi respect că de mâine (n.r 18 mai) finul meu, Daniel Pancu, este preşedintele clubului Rapid", a fost postarea de pe Facebook a lui "Corsicanu". 

Daniel Pancu începe treaba la Rapid

Rapidiştii vor începe în curând treaba, iar la începutul lunii iulie vor juca meciurile care le-ar putea asigura prezenţa în Liga 1. Pancu se va ocupa de-acum de partea administrativă. În urmă cu o lună, fostul antrenor se arăta îngrijorat de situaţia grea prin care va trece fotbalul românesc. 

"Nu știu cum va fi după, pentru că la noi și așa banii erau puțini, contractele erau mici față de cei din jurul nostru. Calitatea va scădea drastic, dramatic chiar", a spus Daniel Pancu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și