Închide meniul

Daniel Pancu, atitudine de preşedinte! A făcut pace cu directorul sportiv al Rapidului

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 17:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Daniel Pancu, atitudine de preşedinte! A făcut pace cu directorul sportiv al Rapidului

Daniel Pancu, mesaj tăios pentru Marius Șumudică

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Daniel Pancu a făcut pace cu Florin Manea
  • Cei doi au avut un schimb de replici dure
  • Pancu va fi preşedinte la Rapid

Cei doi avuseseră un conflict, la puţin timp după ce Pancu a fost înlocuit din funcţia de antrenor. Manea l-a acuzat atunci că nu l-a păstrat în lot pe Jean Onana, mijlocaş ajuns între timp la Lille. În prezent, Pancu şi Manea au îngropat securea războiului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ne-am pupat alaltăieri când ne-am întâlnit. Întotdeauna voi reacționa când știu că am dreptate. Lucrurile au fost puse la punct încă de atunci, cred că a înțeles și el că nu era normal să iasă în presă și să vorbească despre activitatea antrenorului. 

A înțeles și el acest lucru, din punctul meu de vedere lucrurile nu sunt șterse, dar a fost un moment 0. Sper să nu se mai întâmple pe viitor", a declarat Daniel Pancu la Realitatea Plus. 

Reclamă

Daniel Pancu, convins de suporteri să devină preşedinte

Finanţatorul Rapidului, Victor Angelescu, a confirmat că Daniel Pancu va fi noul preşedinte al clubului. Suporterii au fost cei care l-au convins să accepte funcţia.

"Eu am declarat de când a plecat că eu aș vrea ca el să rămână în club, pentru că el a fost încă de la început în acest proiect. Suporterii l-au convins să rămână în club. Pretențiile sunt foarte mari, el are foarte multe lucruri pe care trebuie să le învețe, dar lui îi va fi ușor pentru că, repet, este de la început în acest proiect. El va fi liantul dintre conducere și echipă", a declarat Victor Angelescu, în urmă cu câteva zile. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi