Închide meniul

Dan Alexa, pregătit pentru un baraj Rapid-Dinamo. "Este foarte posibil". De ce nu a semnat Pancu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 iunie 2020, 7:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Dan Alexa, pregătit pentru un baraj Rapid-Dinamo. "Este foarte posibil". De ce nu a semnat Pancu

Facebook Dinamo

Rapidiştii iau în calcul un baraj cu Dinamo

Antrenorul alb-vişiniilor nu ar fi surprins dacă ar ajunge să se lupte cu Dinamo pentru prezenţa pe prima scenă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi Dinamo s-ar putea duela la baraj

Cele două rivale şi-au încercat forţele pe durata pandemiei. Au disputat un amical la baza de la Săftica, decis de golul dinamovistului Perovic. A fost primul lor meci direct după o pauză de cinci ani.

Dinamo nu a putut juca încă un meci oficial. Aşa a ajuns pe loc retrogradabil. Dacă va termina play-out-ul pe locul 6, ajunge la baraj.

"Este foarte posibil acest lucru. La Dinamo au fost probleme. Din păcate pentru ei a fost şi acel caz de Covid care i-a ţinut şapte zile în casă. Dinamo dacă va pierde următoarele jocuri, va fi într-o situaţie disperată şi orice e disponibil", a declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport.

Dan Alexa aşteaptă întăriri la nivelul conducerii clubului. Fostul antrenor al alb-vişiniilor, Daniel Pancu, negociază pentru a prelua funcţia de preşedinte.

Reclamă

"Pancu încă nu a semnat contractul de preşedinte, nu s-au înţeles la nişte condiţii. Sperăm ca zilele următoare să se finalizeze", a spus tehnicianul giuleştenilor. 

Rapidiştii revin pe teren pe 4 iulie, atunci când au duel cu CS Mioveni. În etapa a 2-a au derby cu Petrolul.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 2:

Reclamă 4 / 0/3

UTA Arad  25 puncte
CS Mioveni 20 puncte
Turris Oltul Turnu Măgurele 20 puncte
FC Argeş 19 puncte
Petrolul Ploieşti 19 puncte
Rapid 19 puncte

Recomandări
  • Dinamo a învins-o în această lună pe Rapid
  • Giuleştenii încep pe 4 iulie play-off-ul Ligii 2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și