Închide meniul

Dan Alexa, euforic după primul amical al Rapidului. "Nu au fost diferenţe pe teren, chiar dacă Dinamo are jucători de play-off"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2020, 12:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Dan Alexa, euforic după primul amical al Rapidului. "Nu au fost diferenţe pe teren, chiar dacă Dinamo are jucători de play-off"

Facebook FC Dinamo Bucureşti

Rapid, învinsă de Dinamo într-un meci amical

Antrenorul alb-vişiniilor asigură că Rapid merită să revină în Liga 1. Doar golul primit de la Slavko Perovic l-a nemulţumit în amicalul disputat în baza de la Săftica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa, prima reacţie după eşecul cu Dinamo

Rapid şi Dinamo nu au mai fost adversare din 2015. Se pot duela în sezonul viitor, dacă echipa din Grant va obţine promovarea. Dan Alexa este convins că alb-roşii nu vor avea probleme în play-out.

"A fost un joc în multe momente reuşit, am pus probleme lui Dinamo, am avut multe situaţii de a înscrie. Din păcate am luat un gol la fază fixă. Am rulat toţi jucătorii. În mare sunt mulţumit. Sigur, mă nemulţumeşte rezultatul, dar încerc să iau părţile bune.

Dacă ne luăm strict după meciul de astăzi nu au fost diferenţe, doar că Dinamo are jucători de play-off. Fabbrini, Perovic, Sorescu, Puljic, Răduţ, Mrzjlak sunt jucători care ar juca oriunde la o echipă din play-off. Dinamo începe campionatul într-o săptămână, au avut un plus aici faţă de noi", a declarat Dan Alexa pentru Rapid TV.

Giuleştenii mai au programată o partidă de verificare. Vor juca în această săptămână, cu Astra. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și