Închide meniul

"Cum mă simt fără Dinamo?" Răspunsul fără echivoc oferit de Ionuţ Negoiţă. Motivul pentru care spaniolii au rămas dezamăgiţi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 august 2020, 7:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

"Cum mă simt fără Dinamo?" Răspunsul fără echivoc oferit de Ionuţ Negoiţă. Motivul pentru care spaniolii au rămas dezamăgiţi

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuţ Negoiţă, reacţie după ce a plecat de la Dinamo

Spaniolii au planuri mari la gruparea care a scăpat de retrogradare doar după ce s-a luat decizia creştenii numărului de echipe din Liga 1. Totuşi, oamenii de afaceri sunt nemulţumiţi de starea în care se prezintă arena din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă răsuflă uşurat după ce a finalizat negocierile cu Pablo Cortacero

"Negocierile au fost de lungă durată, cred că avem luni bune de când suntem în discuţii. Cum mă simt fără Dinamo? Într-adevar era o responsabilitate mare, pe care până la un punct am dus-o cu plăcere. De la un punct încolo începusem să…era prea mult. 

Mă bucur că am reuşit să cedez clubul şi la cineva cu şanse să facă o treabă bună. Eu sunt convins că au intenţii serioase. Respectivii nu fusesera niciodată în România şi pe baza unor discuţii şi oarecum pe încredere au trimis 300.000 de euro, ceea ce nu e o sumă mică. Faţă de alţii, care nu erau dispuşi nici cu 1.000 de euro să rişte. 

Ştiu că vor să facă o treabă bună, să aducă jucători buni, bine plătiţi, de ce nu şi antrenor. Şi-ar dori să joace pe un stadion cum trebuie, în niciun caz pe Dinamo. Au rămas foarte dezamăgiţi de modul în care arată arena", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru sportro.

Spaniolii au luat deja primele decizii de la preluarea clubului. Ionel Dănciulescu a fost înlocuit cu Rufo Collado. Şi Gigi Mulţescu are zilele numărate pe banca lui Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și