Închide meniul

Cristiano Bergodi, semnal de alarmă înaintea partidei cu Gaz Metan: "Când eşti cu nasul pe sus, fotbalul te pedepseşte"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 13:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Cristiano Bergodi, semnal de alarmă înaintea partidei cu Gaz Metan: "Când eşti cu nasul pe sus, fotbalul te pedepseşte"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi

Craiova – CFR va fi derby-ul din ultima etapă care se poate juca cu titlul pe masă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul italian trage un semnal de alarmă înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş. Bergodi spune că partida trebuie tratată extrem de serios, iar jucătorii nu ar trebui să aibă nasul pe sus. 

"E un meci dificil, mai ales din punct de vedere mental, pentru că noi venim după un meci cu CFR, ne-a dat încredere, dar e normal că acum e un examen de maturitate la Mediaş. Pe jucătorii mei îi consider inteligenţi, profesionişti şi stiu că vom avea numai de pierdut dacă vom intra relaxaţi. Când eşti cu nasul pe sus, fotbalul te pedepseşte. Băieţii ştiu, au capacitatea de a conştientiza că e un meci precum cel cu CFR Cluj. Presiune e mereu. Suntem pregătiţi, dar tot CFR e înaintea noastră, nu văd de ce să fim favoriţi. Noi trebuie să facem bine cu acest meci cu Gaz. Bătăliile mediatice nu ne interesează.

Cristiano Bergodi: "Tot CFR e înaintea noastră"

Nu ne va fi uşor, dar până acum ne-am comportat bine, echipa a crescut nivelul şi cred că putem face un final frumos. Suntem pregătiţi, dar tot CFR Cluj e înaintea noastră, încercăm să câştigăm cele trei puncte în fiecare meci. Din punct de vedere mental jucătorii au încredere şi au speranţa că se poate face bine. Pregătim meciul la fel ca cel cu CFR Cluj. Eu sper să fie un fotbal curat până la final şi sperăm că aşa se va întâmpla. Trebuie să jucăm bine pe teren şi altceva nu trebuie să ne intereseze, pentru că pierdem energie", a spus Cristiano Bergodi într-o conferinţă de presă. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și