Închide meniul

Cristian Bălgrădean este aşteptat de Dan Petrescu. Anunţul oficialilor de la CFR. "Nu este problemă cu legitimarea lui!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2020, 12:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Cristian Bălgrădean este aşteptat de Dan Petrescu. Anunţul oficialilor de la CFR. "Nu este problemă cu legitimarea lui!"

Profimediaimages

Cristian Bălgrădean va ajunge la CFR Cluj

Marius Bilaşco a contrazis zvonurile care anunţau că "Pufi" a fost păcălit de ardeleni pentru a se strica atmosfera din vestiarul roş-albaştrilor. Directorul departamentului de scouting de la CFR a făcut precizări în ceea ce priveşte situaţia goalkeeper-ului de 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Bălgrădean ajunge sub comanda lui Dan Petrescu

Aflat pe final de contract cu FCSB, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj încă din luna februarie. În momentul în care a aflat, Gigi Becali l-a exclus din lot şi l-a băgat în şomaj tehnic. Ardelenii nu s-au grăbit să înregistreze actele la LPF.

"Nu e nicio problemă în ceea ce priveşte legitimarea lui Bălgrădean", a spus Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

CFR Cluj a încălcat o regulă care obligă cluburile să anunţele contractele noi în decurs de 45 de zile de la parafarea lor. 

Bălgrădean a cucerit două trofee în carieră. A câştigat Cupa şi Supercupa României, ambele cu Dinamo. Conform transfermarkt, cota portarului de 32 de ani a scăzut de la 1.5 milioane de euro la 1 milion de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și