Închide meniul

Craiova lui Mititelu, şanse minime să joace pe Ion Oblemenco! "Se va lua în considerare solicitarea"

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 16:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Craiova lui Mititelu, şanse minime să joace pe Ion Oblemenco! "Se va lua în considerare solicitarea"

MMA / Maria Studio via Hepta

Adrian Mititelu vrea să-şi ducă echipa pe Oblemenco

  • Adrian Mititelu vrea ca echipa sa să joace pe stadionul Ion Oblemenco
  • Primăria îi va analiza cererea
  • Echipa lui Mititelu a promovat în Liga a 2-a

U Craiova 1948 SA a depus o cerere la Primărie pentru a folosi stadionul pe care joacă şi Universitatea Craiova. Echipa lui Mititelu a obţinut promovarea în Liga a 2-a. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Se va lua în considerarea solicitarea celei de-a doua echipe. Cartea tehnică a acestui gazon nu permite să se joace două meciuri în aceeași săptămână. În aceste tipuri de stadioane acoperite, așa cum este <<Ion Oblemenco>>, gazonul nu se simte foarte bine, indiferent de calitatea lui, aici e vorba de climat. 

E foarte solicitat la fiecare meci. Trebuie să existe o perioadă de două săptămâni de repaus. Acest lucru nu înseamnă că sunt împotriva ca cealaltă echipă din Craiova să joace pe acest gazon", a declarat primarul Mihail Genoiu, într-o conferinţă de presă. 

Reclamă

Mititelu, încrezător că poate reveni pe Oblemenco

Adrian Mititelu a vorbit despre situația stadioanelor din Ghencea și Oblemenco, care ar trebui folosite de toată lumea, fiind construite din bani publici.

”Este o situație în care se pot face comparații între cele două cazuri. Sunt bunuri publice, e normal să beneficiem toți, să fim egali și la plată și la pierderi, și la drepturi.

Reclamă

Eu zic că sunt șansele sunt mari și 100% vom juca, problema se pune când. Întoarcerea noastră pe Oblemeno e ireversibilă”, a declarat Mititelu, în exclusivitate pentru AntenaSport, în urmă cu câteva zile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”