Închide meniul

Contra, condamnat să o ducă pe Dinamo în Europa: "Nimeni nu mai acceptă asta!" Mesaj pentru investitorii spanioli: "Să se roage de el să rămână"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2020, 20:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Contra, condamnat să o ducă pe Dinamo în Europa: "Nimeni nu mai acceptă asta!" Mesaj pentru investitorii spanioli: "Să se roage de el să rămână"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo

Andone pune presiune de Contra şi spune că Dinamo este obligată să se bată pentru cupele europene. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E primul semn bun pe care l-au făcut investitorii străini. Cosmin a urcat şi el, e sus. Vine de la echipa naţională. Eu cred că dacă a intrat în proiect, trebuie să meargă până la capăt. Nu am vorbit cu el, dar o să vorbesc. Dacă a intrat în hora asta, nimeni nu mai acceptă rezultate slabe la Dinamo. Trebuie să intre în playoff şi să se bată la cupele europene din primul an", a spus Ioan Andone la Digisport. 

Andone mai spune că Gigi Mulţescu trebuie să rămână în continuare în club. "Smurd-ul" a fost înlocuit după doar o etapă de investitorii spanioli. 

"Îmi pare rău că a ajuns în situaţia asta. Dacă aş fi fost preşedinte la Dinamo, nu îl lăsam să plece. Numai ce a făcut în pandemia aia, că s-a dus şi nu ştia ce găseşte. Eu sper să îi propună şi chiar să se roage de el să rămână. E păcat de el, ştie fotbal mult Gigi", a mai spus Andone. 

Ioan Andone: "La Craiova e inexplicabil"

Andone a vorbit şi despre rezultatele echipelor româneşti din cupele europene. 

Reclamă

"Mă aşteptam să aibă un meci greu, dar nu m-am gândit niciodată la eliminare. La Craiova este inexplicabil ce e acolo. CFR-ul a ieşit onorabil, cred că s-a eliminat singură. CFR cred că poate ajunge în grupe. FCSB a câştigat meritat, putea să fie şi mai mare scorul", a mai spus Ioan Andone. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și