Închide meniul

Continuă dezvăluirile despre haosul de la Dinamo: "Câţiva jucători pierdeau noaptea dinaintea meciului"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 iunie 2020, 8:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Continuă dezvăluirile despre haosul de la Dinamo: "Câţiva jucători pierdeau noaptea dinaintea meciului"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Situaţie grea la Dinamo

"Sunt multe lucruri nespuse de mulţi angajaţi care au trecut pragul cantonamentului de la Săftica. Au fost mulţi antrenori şi mulţi alţi oameni care ar fi fost mai în măsură să ia taurul de coarne, dar nu s-a întâmplat aşa. Toate aceste lucruri care se întâmplă la Săftica dăunează sportului. Consider prin postarea mea că nu se desfăşoară numai activităţi sportive la baza de la Săftica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motoacă: Câţiva jucători pierdeau noaptea dinaintea meciului

Rămâneam acolo în cantonament, erau seri în care rămâneam doar cu kinetoterapeutul, iar câţiva jucători pierdeau noaptea dinaintea meciului, nefiind controlaţi de niciun membru al staff-ului care era îndreptăţit să facă aşa ceva. Şi eu am fost la alte cluburi, dar nu am mai întâlnit asemenea situaţii până să ajung la Dinamo.

Mihai Popescu este unul dintre cei 3-4 jucători diversionişti care se ocupă cu astfel de chestii în cantonament şi în sânul echipei. Prefer să evit şi nu vreau să dau celelalte nume. Nu am avut conflicte cu Mihai Popescu, dar postarea mea a fost cu referire directă la el, pentru că am făcut totul în urma declaraţiilor date de domnul Negoiţă şi de domnul Prunea despre Mihai Popescu.

Sunt oameni de fotbal care trec prin baza de la Săftica, oameni din birouri care cunosc aceste lucruri, atât de la mine, cât şi de la alţi angajaţi de la Dinamo. Cât timp domnul Bălănescu ştia toate aceste lucruri, e clar că ştiau şi antrenorii. Eu eram sunat a doua zi doar pentru confirmare, pentru că se auzeau aceste lucruri şi de la alte persoane. Domnul Bălănescu dorea doar o altă confirmare.

Mi-aş fi dorit să am o discuţie de cinci minute cu domnul Negoiţă aşa cum făceam la Viitorul, când stăteam de vorbă câte trei ore cu domnul Hagi. Pot spune că pe vremea antrenorilor Mircea Rednic şi Florin Bratu nu se întâmplau aceste lucruri", a spus Motoacă, la Telekomsport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și