Închide meniul

Ciprian Marica, nemulțumit de regulile impuse de MTS. Ce spune patronul Farului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 14:53

Ciprian Marica, nemulțumit de regulile impuse de MTS. Ce spune patronul Farului

Ciprian Marica, în sală

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marica a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care ridică mai multe semne de întrebare. Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat măsurile pe care toate cluburile trebuie să le pună în practică pentru a-și putea relua activitatea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Avem nevoie să ne antrenăm! Băieții au făcut-o în privat, dar nu este suficient pentru un sportiv de performanță. Avem voie în cantonament, dar nu știm când o să putem juca un meci oficial. Ne antrenăm câte 3-4, vestiarul închis, 3 teste la 14 zile și multe alte reguli de respectat, în baza restricțiilor impuse de contextul actual. 

"Dacă se anunță un caz de COVID-19, ce facem?"

Credeți că poate cineva să respecte regulile așa cum sunt ele puse pe hârtie de specialiști nevoiți să gândească la nivel larg și nu specific, pe fiecare situație dată? Și dacă da, cu ce costuri? Mie mi se pare că sunt niște reguli impuse, greu de susținut chiar și de echipe din Liga 1, dar pentru cele din Liga 2.

În plus, dacă ne antrenăm ca fraierii timp de o lună și în prima etapă, voit sau nu, se anunță un caz de COVID-19 la una dintre echipe, ce facem? Banii cheltuiți, timp pierdut, muncă în zadar și plecăm acasă? Este o situație fără precedent, o situație care nu știu unde ne va duce și ce implicații are dincolo de riscurile financiare care vin “la pachet”, cu “de toate”", a scris Ciprian Marica pe pagina sa de Facebook. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și