Închide meniul

CFR, scoasă pe tarabă! Neluțu Varga, vrea să renunțe la echipă. Cine vrea să cumpere echipa

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 septembrie 2020, 13:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

CFR, scoasă pe tarabă! Neluțu Varga, vrea să renunțe la echipă. Cine vrea să cumpere echipa

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR

Chiar și așa, Neluțu Varga, finanțatorul echipei, este foc și pară pentru că a făcut investiții majore și a acordat salarii foarte mari jucătorilor, dar nu și-a amortizat cheltuielile. Conform Prosport, Varga este dispus să renunțe la echipă, pentru că nu mai poate să suporte, din punct de vedere financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei interesați să cumpere echipa ar fi niște investitori mahgiari, care i-au fost prezentați lui Vraga de către acționarul minoritar de la CFR, Ștefan Gadola. Conform sursei de mai sus, bugetul de salarii la CFR s-ar ridica la 800.000 de euro brut, pe lună.

Varga a cerut ajutorul Guvernului maghiar

Din câte se pare, Neluțu Varga chiar ar fi cerut ajutorul Guvernului maghiar, în urmă cu câteva luni. În ultimii ani, Ungaria a investit în cluburi din România sau Serbia. De la noi din țară au beneficiat de aceste fonduri Sepsi și Csikszereda.

Cum nu ar fi primit un răspuns pozitiv, Varga încearcă acum să vândă clubul. Acesta le-a transmis și colaboratorilor săi să vorbească doar la superlativ despre echipă, pentru a atrage posibilii investitori.

Faptul că CFR are probleme financiare a fost dezvăluit de jucători care nu și-au primit salariul timp de mai mult timp. Cea mai importantă voce care a ieșit în spațiul public și s-a plâns a fost Djokovic.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și