Închide meniul

CFR Cluj poate detona "bomba" pe piaţa transferurilor. Mario Balotelli, în negocieri cu campioana României!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2020, 21:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

CFR Cluj poate detona "bomba" pe piaţa transferurilor. Mario Balotelli, în negocieri cu campioana României!

Profimediaimages

Mario Balotelli, dorit de CFR Cluj

Conform Look Sport, Nelu Varga a început negocierile cu Mario Balotelli. Atacantul de 29 de ani a plecat cu scandal de la Brescia şi îşi caută o nouă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Balotelli, dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj

Patronul lui CFR Cluj a anunţat, imediat după câştigarea unui nou titlu, că pregăteşte transferuri de senzaţie. Nicolae Stanciu şi Balotelli sunt principalele ţinte ale ardelenilor.

"Vom semna doi jucători, nu vă pot spune cine. Unul este unul dintre cei mai mari golgheteri ai Italiei, celălalt este cel care ne-a răpus în play-off-ul Champions League. E posibil. (n.r întrebat dacă Stanciu e pe lista CFR-ului.) O să vedeți, vă promitem că o să fie o surpriză. Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu", a spus Nelu Varga la Look Sport.

Rămâne de văzut cum va reuşi gruparea din Gruia să plătească salariul atacantului care a câştigat trei titluri în Serie A cu Inter şi unul în Premier League, cu Manchester City. La Brescia, Balotelli primea nu mai puţin de 3.7 milioane de euro pe an.

CFR Cluj a mai reuşit şi în trecut o lovitură uriaşă prin aducerea lui Julio Baptista. Aflat pe finalul carierei, brazilianul care a impresionat la Real Madrid nu a putut să se facă remarcat şi în Liga 1. A avut probleme cu accidentările şi a jucat numai 20 de minute în tricoul campioanei României. La CFR, Baptista primea un salariu lunar de 50.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și