Închide meniul

Ce surprize le pregăteşte Vintilă celor de la Botoşani. Cum ar putea arăta FCSB

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 9:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Ce surprize le pregăteşte Vintilă celor de la Botoşani. Cum ar putea arăta FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii FCSB se bucură după un gol

Din informaţiile AntenaSport, Vintilă este decis asupra primului 11 pe care-l va trimite în teren şi nu va folosi "tripleta de aur" în atac. Din câte se pare, vârf împins va juca Adrian Petre, iar Florin Tănase va fi retras în linia de mijloc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman revine în primul 11 la FCSB

O altă variantă pentru poziţia de atacant este şi "Kun Aguero de România", Cristi Dumitru, dar, cel mai probabil, acesta va intra pe parcursul jocului. Astfel, Petre va fi susţinut în atac de către Dennis Man şi Florinel Coman, iar "decarul" FCSB va juca la mijloc cu Olaru şi Popescu.

Cel mai probabil, linia de fund a roş-albaştrilor va fi formată din Creţu, Miron, Cristea şi Panţîru, care va fi la primul meci după reluarea Ligii 1. Poarta celor de la FCSB va fi apărată de Vlad.

Cum ar putea arăta FCSB cu Botoşani

Vlad – Creţu, Miron, Cristea, Panţîru – Olaru, Popescu, Tănase – Man, Petre, Coman

Partida dintre FCSB şi Botoşani se va disputa în această seară, de la ora 20:00, şi va putea fi urmărită în format livetext pe antenasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o achiziţie importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și