Închide meniul

Bombele verii în fotbalul românesc! Gabi Tamaș și Țucudean revin la Dinamo. Anunțul făcut în direct la TV

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2020, 16:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Bombele verii în fotbalul românesc! Gabi Tamaș și Țucudean revin la Dinamo. Anunțul făcut în direct la TV

MMA / MMA2 via Hepta

Gabi Tamaș la Dinamo

Tamaş și-a reziliat contractul cu Astra și e aproape să semneze cu Dinamo, anunță Telekomsport, citată de gsp.ro. Mai mult, dinamoviștii vor să îl readucă și pe Țucudean, care s-a despărțit de CFR Cluj în această vară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş a reziliat contractul cu Astra la 8 zile după ce îl prelungise

Gabriel Tamaş a luat o decizie drastică, la puţin timp după ce îşi prelungise contractul cu Astra, până la finalul acestei stagiuni. Fundaşul şi-a reziliat înţelegerea după numai 8 zile.

"E adevarăt, am reziliat cu Astra. Nu vreau să fac alte comentarii”, a fost reacția lui Tamaș. De Tamaș s-a interesat și Rapid.

Stoperul a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Galatasay, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa și Astra Giurgiu. Cu Dinamo,  2002-2003, 2005 și 2008-2009. A câștigat 2 Cupe și o Supercupă.

Și Țucudean e liber de contract, după ce pe 30 iunie i-a expirat contractul cu CFR Cluj.  Atacantul a mai jucat la Dinamo în două etape: 2010-2013 și 2014. A câștigat Cupa și Supercupa în 2012.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și