Închide meniul

Bogdan Andone a oferit declaraţia serii: "Era nevoie de un şoc la pauză. Parcă eram la hotel, galanţi, cei care îi conduceam pe oaspeţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 20:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Bogdan Andone a oferit declaraţia serii: "Era nevoie de un şoc la pauză. Parcă eram la hotel, galanţi, cei care îi conduceam pe oaspeţi"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Bogdan Andone a învins-o pe FCSB

”Era nevoie de un şoc la pauză. Parcă eram la hotel, galanţi, cei care îi conduceam pe oaspeţi. Aşa ne-am prezentat. A trebuit să-i trezesc pe jucători. Era singurul mod să ne revenim. În repriza a doua am arătat mai bine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost mai agresivi, am pus presiune mai multă pe cei de la FCSB şi am marcat. Chiar vorbeam cu Denis şi Budi, că pregătiserăm ce s-a întâmplat în joc. Mă bucur pentru ei. 

M-aş bucura ca Denis Alibec şi Budescu să aibă oferte de la echipe de top, din Europa şi nu numai. Să câştige bani, pentru că munca trebuie răsplătită. Ar fi binevenite transferurile pentru ei”, a spus Andone, după Astra – FCSB 3-2.

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, de Astra Giurgiu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. FCSB a condus cu 2-0, însă giurgiuvenii au revenit şi au obţinut victoria.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și