Închide meniul

Becali poate da lovitura! Dennis Man, dorit de 4 cluburi din Serie A. Anunţul făcut de italieni: "Negocierile sunt foarte avansate"

Silviu Corneanu Publicat: 10 iulie 2020, 20:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Becali poate da lovitura! Dennis Man, dorit de 4 cluburi din Serie A. Anunţul făcut de italieni: "Negocierile sunt foarte avansate"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, în tricoul FCSB

  • Gigi Becali vrea să ia 15 milioane de euro pentru Dennis Man
  • 21 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 5 milioane de euro 
  • Tânărul intrenaţional este dorit în Anglia, de Norwich

Italienii anunţă că Man este dorit de 4 echipe din Serie A: Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo. Conform acestora, internaţionalul român este foarte aproape de a bate palma cu echipa la care evoluează şi căpitanul naţionalei, Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sassuolo News: "Negocierile pentru Man sunt aproape de final"

"Atacantul născut în 1998 este aproape să îşi ia rămas bun de la clubul său. Man este în negocieri cu Norwich, dar pe fir au intrat şi unele cluburi din Italia.

Dennis Man este disputat pe piaţa transferurilor de mai multe echipe din Italia. În ultima vreme şi-au prezentat interesul pentru el Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo. Atacantul este impresariat de fostul model Anamaria Prodan.

Reclamă

Prin urmare, cei de la Sassuolo se gândesc serios să-l transfere. Lui Dennis Man i-ar surâde ideea de a veni în Italia. Negocierile cu Prodan sunt aproape de a fi finalizate", anunţă cei de la sassuolonews.net.

Gigi Becali a negociat cu Norwich pentru Man

Man a fost urmărit de englezi la meciul cu Dinamo, după care au mers să negocieze cu Becali. Prestaţia jucătorului de 21 de ani nu i-a impresionat însă pe cei de la Norwich.

Reclamă

"Au fost englezii, am vorbit cu ei. Eu le-am cerut 15 milioane. Oamenii şi-au notat şi urmează să ia o decizie în cursul zilelor următoare, dar m-au întrebat dacă eu chiar cred că Man merită banii aştia. La ce joacă acum, în momentul ăsta, am recunoscut că nu merită, dar eu atâta vreau pentru că peste 3 ani va face 70 de milioane sau 100 de milioane.

Oamenii au notat, am făcut un deal cu ei, ca să ajung la 15 milioane. 10 milioane plus 5 milioane dacă joacă. Nu am nicio problemă, poate să plece Man imediat. Mai sunt două echipe din Anglia şi una din Italia, pe care nu o ştiu, care îl vor", a spus Becali după negocierile cu Norwich.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”