Închide meniul

Barcelona poate regreta că nu s-a grăbit să îl transfere pe Lautaro Martinez. A dispărut clauza argentinianului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iulie 2020, 8:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Barcelona poate regreta că nu s-a grăbit să îl transfere pe Lautaro Martinez. A dispărut clauza argentinianului!

Profimediaimages

A expirat clauza de reziliere a lui Lautaro Martinez

Jucătorului de 22 de ani i-a expirat clauza specială pe care o avea în contract. Până pe 7 iulie putea pleca la orice echipă care achita pentru el 111 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona va avea dificultăţi în a-l transfera pe Lautaro Martinez

Chiar dacă era anunţat drept primul transfer făcut de Barcelona în acest an, Lautaro Martinez nu va ajunge prea curând pe Camp Nou. Pandemia a dat peste cap bugetul grupării blaugrana, care nu s-a mai grăbit să vireze suma uriaşă în conturile lui Inter. 

Conform junaliştilor de la Sport.es, oficialii campioanei Spaniei speră să reducă preţul şi să bată palma cu nerazzurrii până pe 2 august, când se va încheia acest sezon din Serie A. Barcelona a ajuns deja la un acord cu jucătorul în ceea ce priveşte viitorul contract. 

În schimbul lui Lautaro, catalanii sunt dispuşi să îl trimită la Milano pe Junior Firpo şi să mai ofere o sumă de bani. Sunt totuşi şanse mici ca Inter să accepte să reducă preţul atacantului care a înscris 12 goluri în cele 27 de apariţii din această ediţie de campionat. Conform Transfermarkt, sud-americanul are o cotă de piaţă de 64 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și