Închide meniul

Atac dur al PCH la adresa lui Gică Hagi, după ce Viitorul a pierdut partida cu Chindia, iar Dinamo a ajuns pe loc de baraj

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 6:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Atac dur al PCH la adresa lui Gică Hagi, după ce Viitorul a pierdut partida cu Chindia, iar Dinamo a ajuns pe loc de baraj

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Mesaj dur al PCH la adresa lui Gică Hagi

Dinamo a ajuns pe loc de baraj după ce Chindia a învins Viitorul, scor 2-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A trebuit să le dau şansă fiecăruia, chiar dacă am lăsat nişte jucători acasă să se odihnească. Am încercat să fac acest lucru, din păcate nu mi-a ieşit. Am terminat cu 3 jucători de 2002 în teren. Mai au mult de muncă. Jucătorii nu se nasc mari, devin mari în timp", a zis Hagi după meci.

Peluza Cătălin Hîldan a postat un comunicat dur pe pagina de Facebook, presărat cu multe ironii la adresa lui Gică Hagi şi a strategiei pe care a adoptat-o pentru partida cu Chindia.

Redăm mesajul PCH, aşa cum a fost redactat de fani

Google translate pentru COVID-ul din magazie

Gică Hagi este foarte senin după meciul pierdut în seara asta. Să-l vedeți cum va pregăti meciul cu Dinamo, ca și cum ar fi trofeul pe masă.

Reclamă

Dintr-o dată va uita de promovarea juniorilor. Iată un rezumat al discursului său de după meci: «Când ai talent e mai greu să te menții care nu e ușor talentul te arată, te pune pe scenă, dupa care trebuie să arate că sunt mai buni ca ei. Ei sunt cu noi din punct de vedere, v-am spus, cred că am arătat, ceilalti erau tineri și cam asta e. Noi avem grijă să le dam spațiu, timp, asta e. Așa e fotbalul, așa e făcut și în viața asta, chiar dacă câteoadată nu iese. Avem cerințe foarte mare se se impună să decidă astea câteodată putem clubul nostru noi ne adaptăm la ce avem, e bine, stați liniștiți obiectivul, managerul în speță, subsembatul, trebuie sa promovăm patru, deja e o obligație».

La fel de clară e și treaba cu magazionerul de la Dinamo, testat negativ de două ori, apoi pozitiv o dată, pentru că testele astea chinezești mai dau și rateuri, deși costă o avere. Apoi testat din nou NEGATIV de-a binelea.

Între timp, jucătorii au fost obligați să stea o săptămână pe canapea. Să vadă la televizor că la Botoșani, unde nu sunt clinici așa performante ca la București, rezultatul e gata, dar ei trebuie să mai stea o zi, pentru că s-a rupt banda sau a sărit lanțul de la aparatul care trebuia să dea rezultatele la timp.

Reclamă 4 / 0/3

Să fie totul doar ghinion? «Să nu ne ascundem după unghii!» vorba regelui Hagi.

Dar dacă e rea voință sau incompetență? Plătește cineva pentru asta? Avem doar două zile de antrenament pentru a înfrunta un sistem care ne vrea plecați. Am stat două etape, așa, de florile mărului. Doar că suporterii nu au stat degeaba. Pe noi nu ne pot opri și nici nu ne pot lega masca peste gură și peste ochi.

Dinamo se ridică dinspre suporteri și asta îi pune pe gânduri sau pe jar pe mulți. SĂ VĂ FIE FRICĂ! NU NE OPRIM!”, se arată în comunicatul PCH.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și