Închide meniul

Ar fi bomba anului: Dan Petrescu la FCSB! Gigi Becali: "Nu mă bag peste el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 5:16

Ar fi bomba anului: Dan Petrescu la FCSB! Gigi Becali: "Nu mă bag peste el"

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu a fost lăudat de Gigi Becali

FCSB n-a mai pus mâna pe marele trofeu din 2015 şi în toată această perioadă Becali a schimbat antrenor după antrenor. Acum, a admis că Petrescu este cel mai bun tehnician din România. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dan Petrescu e cel mai deştept! Pe ce-a făcut e cel mai deştept! Cu Dan Petrescu nu trebuie să faci afaceri, trebuie să te faci tovarăş cu el în fotbal. Dacă cumperi de la el, pierzi. Dacă vinzi la el, pierzi. Cu el trebuie să te faci tovarăş, cu antrenorul.

Ce putem să-i facem lui Dan Petrescu?! Am vrea noi, dar nu putem. E prea puternic! Sunt faptele lui, i-a bătut pe scoţienii ăia (n.r Celtic), a dus echipa în Europa. Cine credea aşa ceva?!", a spus Gigi Becali la PRO X

Gigi Becali: "Nu mă bag peste el"

Becali a readus în discuţie numele lui Dan Petrescu într-o intervenţie la Digi Sport Special. E singurul antrenor căruia nu i-ar spune ce schimbări să facă la pauză. 

"La fotbal nu poți să scoți banii. La mine a vrut Dumnezeu. La mine a fost excepție că nu am pierdut bani la fotbal. Eu nu m-am luat după alții, că domne, cu antrenorul. Eu am pus piciorul în prag.

Reclamă

Dacă este unul ca Dan Petrescu și eu îl las. Nu mă bag peste el. Nu îl las la transferuri, că nu poate să-mi aducă jucători de 35 de ani, pentru că eu intru în faliment pentru că nu mai am ce să vând", a anunțat Becali. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și