Închide meniul

Apel disperat al căpitanului de la Dinamo. "Situaţia este mai gravă decât în starea de urgenţă"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2020, 5:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Apel disperat al căpitanului de la Dinamo. "Situaţia este mai gravă decât în starea de urgenţă"

Profimediaimages

18 jucători de la Dinamo au Covid-19

DSP efectuează o anchetă epidemiologică şi, până la finalul ei, alb-roşiii nu vor putea fi programaţi în Liga 1. Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, cere să nu se mai joace niciun meci în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ante Puljic, mesaj vehement pentru LPF şi FRF

Sunt fotbalişti de la Dinamo care au ajuns în spital. Unul dintre ei este Diego Fabbrini, care a resimţit din plin simptomele. Puljic compară situaţia actuală cu cea din momentul scufundării Titanicului.

"Oamenii au luat-o, inițial, în glumă și se jucau fotbal cu bucățile de gheață. Acum, deja vaporul s-a rupt și se scufundă! Cam așa e situația. Păcat că sunt unii oameni pe margine care se bucură de drama celor de pe vapor.

Noi cerem întreruperea campionatului, alții consideră că am fi favorizați de situația asta, dar părerea mea este că dacă privim chestiunea cu discernământ trebuie să avem grijă de sănătatea tuturor, de aceea liga internă trebuie oprită de urgență!

Oficialii forului care conduce fotbalul trebuie să decidă, dar să se gândească și la faptul că n-am vrut să ne îmbolnăvim și nici nu putem juca. Atunci, dacă noi suntem arătați cu degetul pentru că am ieșit pozitiv la teste, arătați-i cu degetul și pe ceilalți oameni de pe planetă! Ce, ei au vrut să se infecteze?!", a declarat Ante Puljic pentru GSP.

Reclamă

Croatul de 32 de ani este în izolare. Puljic îşi face griji pentru ceea ce va urma în România.

"Sunt blocat în apartament, practic. Trebuie să respect regulile și chiar o fac. Acum, situația este mai gravă decât în starea de urgență, cel puțin așa o percep eu. Oricum, văd că tot mai mulți oameni din fotbalul intern, dar și din România au luat virusul. Nu e ca și cum cei de la Dinamo au mers prin anumite locuri și s-au expus", a mai spus căpitanul lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și