Închide meniul

Anunţ îngrijorător făcut de FRF. Încă un arbitru a fost testat pozitiv cu Covid-19

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2020, 13:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Anunţ îngrijorător făcut de FRF. Încă un arbitru a fost testat pozitiv cu Covid-19

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Încă un arbitru depistat pozitiv cu coronavirus

  • Este al 4-lea arbitru depistat cu Covid-19
  • Cazul a fost confirmat de conducătorii fotbalului românesc

Este vorba de un arbitru, dar numele lui nu a fost divulgat. Acesta a fost retras de la delegări şi a intrat în izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patru arbitri români au coronavirus

"Federația Română de Fotbal anunță că a fost depistat pozitiv cel de-al patrulea arbitru în urma testărilor efectuate în ultimele zile.

Oficialul de joc în cauză a fost retras de la delegări și se află în izolare, la fel ca și colegii cu care a intrat recent în contact, aceștia urmând a fi retestați înainte de a-și putea relua activitatea", se anunţă în comunicatul Federaţiei.

Reclamă

Iulian Călin este unul dintre arbitrii care are Covid-19. A fost testat pozitiv la trei zile după ce a împărţit dreptatea în meciul Academica Clinceni – Sepsi 1-0.

Două meciuri a arbitrat Iulian Călin de la reluarea campionatului. Pe 22 iunie a fost pe teren în confruntarea dintre Viitorul şi Hermannstadt.

Reclamă

Un alt arbitru, Robert Avram, a fost depistat cu Covid-19. Acesta este internat în spital şi prezintă simptomele bolii. Are frisoane şi febră şi este sub stricta supraveghere a medicilor. Avram a fost rezervă în meciul Dinamo-Sepsi, din play-out-ul Ligii 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: "Nu a fost foarte comod". Anunţul preşedintelui FRF
Liga 1 • 15 mart., 18:19
Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: „Nu a fost foarte comod”. Anunţul preşedintelui FRF