Închide meniul

Andrei Cristea e eroul Iaşiului: "Dacă pierdeam, şansele noastre de salvare se apropiau de 0%"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2020, 16:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Andrei Cristea e eroul Iaşiului: "Dacă pierdeam, şansele noastre de salvare se apropiau de 0%"

captură Digisport

Andrei Cristea

"A fost o partidă de totul sau nimic, dacă am fi pierdut şansele noastre s-ar fi apropiat de 0. Este un campionat foarte greu şi din păcate suntem într-o situaţie foarte grea şi noi şi ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aici am avut performanţe frumoase, îmi pare rău să văd Dinamo în această situaţie, dar îmi doresc să se salveze de la retrogradare.

Viera, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să mai joace în fotbalul românesc. Mă bucur că am reuşit să revin şi să rămân în cursă", a spus Cristea, după meci.

După primele 9 etape disputate din play-out, Poli Iaşi e pe locul 12, de baraj, cu 22 de puncte. Dinamo ocupă prima poziţie retrogradabilă (21 de ani puncte), având şi un meci mai puţin disputat. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și