Închide meniul

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Ruben Albes. ”Va fi un Mourinho de România și al doilea Reghe!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 14:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Ruben Albes. ”Va fi un Mourinho de România și al doilea Reghe!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Ruben Albes. ”Va fi un Mourinho de România și al doilea Reghe!”

Anamaria susține că antrenorul iberic are nevoie de timp pentru a se adapta la fotbalul din România. De asemenea, el trebuie să cunoască mai în amănunt Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: ”Nu sunt dezamăgită de Ruben Albes”

”Nu sunt dezamăgită. Vine dintr-un alt fotbal, trebuie să-și cunoască jucătorii. Cred că este un antrenor tânăr, care va arăta ceva în fotbalul românesc și care va învăța fotbalul românesc. S-a dorit foarte mult o schimbare. Dacă Hermannstadt ar fi rămas cu vechiul antrenor, nimeni nu ar fi garantat că poate să țină echipa în prima ligă. Nici Mourinho nu-ți oferă o garanție, dacă îl aduci astăzi. Fotbalul nostru este atipic, dar eu cred foarte tare în el. 

Va fi un Mourinho de România, va fi al doilea Reghe în România. Asta îmi doresc. Îmi doresc să salveze echipa pentru că este o formație frumoasă, cu suporteri frumoși. Asta cu schimbărul antrenorului și facem șoc e tot o mentalitate românească”, a spus Anamaria Prodan, potrivit LookSport.

Pe de altă parte, apariţia lui Ruben Albes pe terenul de la Ovidiu a devenit subiect de ironii. Cornel Dinu a spus că seamănă mai mult cu un şef de plantaţie de căpşuni din Spania.

"Nu pot, nu pot. Mi s-a părut că seamănă aşa a şef de rând la plantaţie de cules căpşuni din Spania. Nouă ne dăm vreo şansă? Lui să-i dăm? Sibiul e un oraş frumos. Şef de rând la strâns căpşuni. Eu am aşa un respect pentru oraşul ăla. Şi noi am merita o soartă mai bună, la ce a produs Sibiul în ultimul timp. O fi antrenor, am de ale mele. Ce poate face băiatul ăsta în 10 meciuri?", a spus Cornel Dinu la Telekomsport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și