Închide meniul

Anamaria Prodan: "Eu sunt regina fotbalului românesc. Nu putem pleca toţi capul când vrea Hagi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 14:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Anamaria Prodan: "Eu sunt regina fotbalului românesc. Nu putem pleca toţi capul când vrea Hagi"

Facebook Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îl atacă pe Hagi

În această situaţie, Viitorul termină pe primul loc. Dacă luam în calcul doar punctele din play-out, atunci Hermannstadt era prima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este un lucru pe care toată lumea trebuia să aibă curajul să-l spună. Chiar dacă Gică Hagi este legenda României, nu putem să plecăm toţi capul când el vrea să schimbe regulile cum îi este lui bine. 

Steaua în vremea lui Reghecampf a pierdut un campionat din cauză că Hagi a mers la TAS şi a cerut ca punctele să fie calculate pentru play-off. TAS a validat că sezonul regulat şi play-off-ul sunt două competiţii diferite şi Gică Hagi a câştigat.

Anamaria Prodan: Eu sunt regina fotbalului românesc

De ce nu am făcut şi acum la fel? Acum dacă se întâmplă la fel şi se ştergea tot, Hermannstadt era pe locul 1. Că s-a şters tot! Este o problemă, la cum s-a votat cu toată această nebunie eram pe 1 în play-out. Ieri cu acest egal eram pe locul 1 în play-out. Dar nu mai contează, chiar dacă facem socoteli toţi, trebuie găsită o variantă fără să ne mai certăm. Fără să ne certăm şi să mergem la TAS. 

Eu sunt regina fotbalului românesc, vrei nu vrei. Gică Hagi este împărat, nu este rege. El este numărul 1, eu nu pot să spun vreodată că el este neica nimeni. Gică Hagi este numărul 1 alături de cei mai mari fotbalişti din istoria mondială. Dar când vine vorba despre lucruri care se întâmplă în fotbal este normal să tragă pentru el", a spus Prodan, la Pro X. 

Reclamă

Prodan şi-a adus aminte de anul 2017, atunci când, pentru a câştiga titlul în faţa celor de la FCSB, Hagi susţinea că trebuie ţinut cont de punctele câştigate în play-off. 

"Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua (n.r. – se referă la FC FCSB, nu la Steaua), a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite.

Deci, cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off. Lucru care s-a întâmplat. Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu au mamă, nu au tată cei de la Viitorul! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. Ok, el este legendă, este ‘rege’, dar și eu sunt legendă și ‘regină’, sunt Anamaria Prodan", a mai spus aceasta.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și