Închide meniul

Alexa e gata de noul mandat la Rapid! Tehnicianul va debuta cu Mioveni

Silviu Corneanu Publicat: 6 iulie 2020, 12:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Alexa e gata de noul mandat la Rapid! Tehnicianul va debuta cu Mioveni

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Jucătorii de la Rapid se bucură după un gol

  • S-a reluat Liga 2
  • Dan Alexa va debuta pe banca Rapidului
  • Mioveni - Rapid, 7 iulie, ora 20:00

"Va fi un duel interesant. Mioveniul este o echipă omogenă, cea mai omogenă echipă dintre toate care suntem în play-off, cu jucători cu experiență, care joacă de foarte mult timp împreună. E o echipă cu jucători care știu să joace meciurile decisive. Cu siguranță va fi un joc greu, un joc interesant, pe care eu sper să îl tranșăm în favoarea noastră. Ne vor lipsi suporterii, dar şi în condiţiile astea trebuie să mergem la Mioveni şi să facem un joc bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are puterea să învingă la Mioveni. Avem și noi jucători buni, jucători care pot să facă diferența. Avem un mix între jucători cu experiență și jucători tineri. Dar e un meci special, pentru că miza este imensă. Diferă foarte mult de ceea ce a fost în campionat. Sunt cinci finale. Fiecare punct va conta enorm. Dezavantaj noi, pentru că jucăm în deplasare, chiar dacă jucăm cu tribunele goale. 

Dar am încredere că am lucrat bine în perioada asta și echipa a arătat un plus. Sper și în meciurile oficiale să arătăm că mental suntem bine. Diferă, normal, meciul oficial de cel amical, pentru că este un meci cu miză. Factorul mental poate să fie decisiv", a declarat Dan Alexa într-o conferinţă de presă

Reclamă

Partida dintre Mioveni şi Rapid se va juca marţi, de la ora 20:00.

Alexa: "Meciul dintre UTA şi Petrolul se va juca cu siguranţă"

Dan Alexa a vorbit şi despre cazurile de COVID-19 de la Petrolul şi este convins că partida dintre ploieşteni şi UTA se va disputa până la urmă.

Reclamă

"Se va juca. Pentru noi, singurul avantaj este dacă vom câștiga cu Mioveni. Indiferent de supoziții, că jucăm ultimii și că putem vedea rezultatele, în orice situație noi trebuie să câștigăm mâine. Sau să facem un joc constistent și un joc bun. 

Meciul dintre UTA și Petrolul se va juca cu siguranță, pentru că așa e normal, campionatul să se joace pe teren. Nu cred că avem avantaj prin prisma faptului că s-a amânat jocul ăsta", a mai spus Alexa.

Rapid ar trebui să joace cu Petrolul, sâmbătă, pe 11 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”