Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic s-a întors la treabă! Ce îl așteaptă pe suedez

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 7:24

Reclamă
Zlatan Ibrahimovic s-a întors la treabă! Ce îl așteaptă pe suedez

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via Hepta

Zlatan Ibrahimovic așteaptă să înceapă antrenamentele cu AC Milan

Suedezul a ajuns aseară, 11 mai, în Italia și va fi nevoit să se autoizoleze înainte de a începe antrenamentele cu AC Milan. Zlatan s-a menținut în formă până acum. S-a antrenat în țara sa natală, cu Hammarby, club la care deține 23,5% din acțiuni. A evoluat chiar și într-un meci amical și a dat un gol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce îl așteaptă pe Zlatan Ibrahimovic

Cele 14 zile de autoizolare l-ar putea scoate din formă pe Zlatan Ibrahimovic. Atacantul în vârstă de 38 de ani va putea începe antrenamentele de la Milanello abia spre finalul lunii mai. Colegii săi se vor reuni cu cel puțin o săptămână mai devreme, așa că Zlatan va avea de recuperat. 

Toate cluburile din Serie A s-au pus de acord ca acest sezon să se încheie pe teren, în ciuda faptului că Italia a fost grav afectată de pandemia de coronavirus.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc Vezi toate știrile
Citește și