Închide meniul

Zidane îi răspunde lui Pique, care a acuzat Real Madrid de jocuri de culise. ”Pe noi nu ne avantajează arbitrii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 14:49

Zidane îi răspunde lui Pique, care a acuzat Real Madrid de jocuri de culise. ”Pe noi nu ne avantajează arbitrii!”

DPA Images / Sven Hoppe via hepta

Zidane Zidane pleacă Real Madrid

Barcelona a remizat la Sevilla, scor 0-0, iar catalanii pot pierde avansul de două puncte și implicit primul loc în La Liga. Pique a acuzat rivala Real Madrid de jocuri de culise, dar Zidane îl contrazice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zidane, despre spusele lui Pique: ”Nu ne avantajează arbitrii”

"Ce mă interesează pe mine este meciul de mâine. Am părerea mea, dar nu contează, pentru că la fel se poate întâmpla și invers. Fiecare spune ce simte. Îmi pasă doar de meciul de mâine, nimic altceva.

Nu, voi fi foarte direct, nu cred (n.r – că Real Madrid este ajutată de arbitri). Nimic altceva!”, a spus Zidane, potrivit AS.

Pique nu s-a ferit să lanseze un atac către rivala Real Madrid, care a devenit favorită la ridicarea trofeului din La Liga. Pique a lăsat de înţeles că galacticii sunt avantajaţi de arbitraje.

”Este clar că am pierdut două puncte, chiar dacă am controlat jocul. Am avut o evoluţie bună, dar nu am putut să înscriem. Cred că va fi foarte greu să câștigăm campionatul, se vor pierde puține puncte în etapele rămase. După ce am văzut în cele două meciuri, cred că va fi greu ca Real Madrid să piardă puncte. Vom face tot ce depinde de noi, dar va fi dificil”, a declarat Gerard Pique, conform jurnaliştilor de la Marca.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și