Închide meniul

Situaţia scapă de sub control în Anglia. Două noi cazuri de coronavirus la cluburile din Premier League

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2020, 5:35

Situaţia scapă de sub control în Anglia. Două noi cazuri de coronavirus la cluburile din Premier League

Profimediaimages

Tot mai multe cazuri de infectări cu Covid-19 în Premier League

  • În total sunt opt persoane infectate
  • Campionatul Angliei ar trebui să se reia luna viitoare
  • În Marea Britanie s-au raportat peste 36.000 de decese

Conform unui ultim comunicat, în această săptămână au fost făcute 996 de teste. Două dintre acestea au fost pozitive. Este vorba de cluburi diferite, iar numărul celor care s-au îmbolnăvit a crescut la 8.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premier League, "infectat" cu coronavirus

"Premier League poate confirma că s-au făcut teste pe 18 mai, 21 mai şi 22 mai. 996 de jucători şi oameni din staff au fost testaţi pentru Covid-19. Dintre aceştia, doi au fost testaţi pozitiv. Vor fi plasaţi în izolare la domiciliu pentru o perioadă de şapte zile", a fost anunţul oficial făcut sâmbătă seară.

Pe 19 mai, după ce au fost testate 748 de persoane, s-a anunţat că au fost depistate şase cazuri de Covid-19 la trei cluburi din Premier League. Printre cei infectaţi a fost şi jucătorul lui Watford, Adrian Mariappa, şi antrenorul secund al lui Watford, Ian Woan.

Reclamă

Britanicii vor cu orice preţ să preia modelul din Bundesliga şi să reia campionatul. Acesta a fost întrerupt pe 13 martie, din cauza pandemiei. Mai sunt de disputat 92 de partide şi toate detaliile au fost stabilite în ceea ce s-a numit "Project Restart". Totuşi, cele 8 cazuri înregistrate la cluburi ar putea da peste cap planul iniţial.

O situaţie surprinzătoare este la Chelsea. N'Golo Kante a fost testat negativ şi a fost prezent la primul antrenament al albştrilor. Francezul se teme totuşi pentru sănătatea lui şi l-a anunţat pe Frank Lampard că se întoarce în izolare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou
Premier League • 28 mart., 18:50
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!