Închide meniul

Sezonul din Serie A revine! Când se întorc meciurile din Italia. Anunțul ministrului sportului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 6:42

Sezonul din Serie A revine! Când se întorc meciurile din Italia. Anunțul ministrului sportului

Zuma Press / Rafael Henrique via hepta

Sezonul din Serie A revine! Când se întorc meciurile din Italia. Anunțul ministrului sportului

Italia a fost una dintre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus, dar există circumstanțe pentru ca fotbalul să revină în ”Cizmă”. Spadafora a precizat că sunt două variante pentru ca stagiunea din Serie A să se reia în luna iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serie A revine din iunie. Anunțul ministrului sportului din Italia

”În acest moment lucrăm la două date posibile pentru a relua sezonul din Serie A: 13 sau 20 iunie. Protocolul revenirii stagiunii a fost întocmit și este cel similar pentru antrenamente. Joi vom lua o hotărâre definitivă privind reluarea meciurilor”, a spus Spadafora, pentru Gazzetta dello Sport.

Fotbalul din Italia a fost întrerupt pe 9 martie, iar jucătorii au revenit la antrenamentele individuale din 4 mai, iar la cele colective din 19 mai. Din actualul sezon mai sunt de disputat 12 runde și alte partide restante.

Juventus se află pe primul loc cu 63 de puncte, iar pe doi este Lazio cu 62 de puncte. Inter completează podiumul cu 54 de puncte, dar și cu un meci în minus disputat.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și