Închide meniul

Şeicul lui PSG nu se joacă. Sparge banca în cazul câştigării Ligii Campionilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 august 2020, 5:23

Şeicul lui PSG nu se joacă. Sparge banca în cazul câştigării Ligii Campionilor

Bestimage / Pool UEFA via Bestimage via Hepta

PSG e în finala Ligii Campionior

Suma ar reprezenta un cumul pentru un sezon senzaţional: 500.000 euro pentru victoria din Liga Campionilor, 400.000 euro pentru titlul de campioană în Franţa şi 50.000 euro pentru Cupa Franţei şi Cupa Ligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evident, mândria de a câştiga trofeul mult râvnit este mai mare decât dorinţa de a pune mâna pe suma menţionată mai sus. Asta dacă ţinem cont de salariile pe care le au fotbaliştii de la PSG. 

PSG, prima echipă din Franţa în finala Ligii Campionilor, după 16 ani

PSG a devenit prima echipă din Hexagon calificată în finala UEFA Champions League, după 16 ani. În 2004, Monaco era învinsă cu 3-0 de trupa lui Jose Mourinho, FC Porto.

PSG va lupta pentru supremaţia Europei cu Bayern Munchen. Partida va avea loc duminică, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe antensport.ro. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și