Închide meniul

Scene incredibile în Mallorca – Barcelona. Un fan a pătruns pe teren, deşi partida s-a jucat cu porţile închise

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2020, 5:24

Scene incredibile în Mallorca – Barcelona. Un fan a pătruns pe teren, deşi partida s-a jucat cu porţile închise

AFP7 / Guillermo Sanchez via Hepta

Mallorca - Barcelona s-a terminat 0-4

  • Mallorca - Barcelona 0-4
  • Fanul a făcut o poză cu Jordi Alba
  • Acesta a fost scos de stewarzi de pe teren înainte să ajungă la Messi

Messi a fost omul meciului. A dat două pase decisive şi un gol. Faza meciului s-a petrecut în minutul 53 şi nu l-a avut în prim plan pe starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi partida s-a jucat cu porţile închise, un fan a pătruns pe teren îmbracta în tricoul naţionalei Argentinei. După ce a făcut o poză cu Jordi Alba, respectând reguluile de distanţare socială, acesta s-a îndreptat spre starul argentinian. Fanu a fost oprit, pâmă la urmă, de stewarzi şi condus în afara arenei.

"A fost o experiență frumoasă. Am sărit un gard de 2 metri. Visul meu e să am o poză cu Messi. Am mers aproape de el, am făcut poze, dar poliția m-a obligat să le șterg", a explicat fanul, potrivit Marca

Reclamă

Mallorca-Barcelona 0-4. Catalanii, victorie clară după pandemie

Gruparea blaugrana a avut nevoie de numai două minute pentru a deschide scorul, prin Arturo Vidal. Până la pauză s-a făcut 2-0. Messi l-a servit pe Braithwaite, care a înscris primul său gol pentru Barcelona. Este al 3-lea danez care a reușit această performanță.

După pauză, căpitanul oaspeților a mai oferit o pasă de senzație. L-a găsit ideal pe Jordi Alba care, plecat de la limita ofsaid-ului, l-a învins cu ușurință pe portarul advers.

Reclamă

În prelungiri și-a trecut și Messi numele printre marcatori. A înscris din interiorul careului și a stabilit rezultatul final, 4-0 pentru Barcelona.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea