Închide meniul

Ronaldinho a oferit primul interviu după ieșirea din închisoare. "A fost o lovitură uriașă pentru mine!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 12:28

Ronaldinho a oferit primul interviu după ieșirea din închisoare. "A fost o lovitură uriașă pentru mine!"

Profimediaimages

Ronaldinho, primele declarații după ieșirea din închisoare

Brazilianul de 40 de ani este închis într-o cameră de hotel pe toată durata anchetei. A putut oferi totuși primul interviu și a ținut să precizeze că este nevinovat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho, trimis în arest la domiciliu

O echipă de la ABC TV l-a vizitat pe fostul câștigător al Balonului de Aur. Ronaldinho le-a explicat jurnaliștilor cu ce probleme s-a confruntat.

"Am fost surprinși să aflăm că documentele noastre sunt false. Încă de atunci am avut intenția să colaborăm cu justiția și să clarificăm toate problemele. A fost o lovitură uriașă, nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o situație de genul acesta. Toată viața mea am încercat să ajung la cel mai înalt nivel profesional și să aduc fericire oamenilor cu fotbalul meu", a dezvăluit Ronaldinho.

Campion mondial cu Brazilia, Ronaldinho este nerăbdător să își vadă mama. El și fratele lui nu știu când se vor putea întoarce în țara natală.

Reclamă

"Primul lucru pe care îl voi face când se va termina acest coșmar? O voi îmbrățișa și o voi săruta pe mama mea. Ea a trăit o perioadă dificilă din cauza coronavirusului și a stat închisă în casă. După voi suporta consecințele faptului că am intrat la închisoare", a declarat fotbalistul care a câștigat două titluri cu Barcelona și unul cu AC Milan.

Pentru a putea ieși din închisoare, Ronaldinho și Roberto Assis au plătit aproximativ 1.6 milioane de euro.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ronaldinho a stat 32 de zile după gratii
  • În prezent, brazilianul este arestat la domiciliu
  • Ronaldinho nu are voie să plece din Paraguay

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și