Închide meniul

Ronald Koeman, prezentat oficial la Barcelona! Ce strategie va adopta şi mesajul pentru Messi

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 august 2020, 17:40

Ronald Koeman, prezentat oficial la Barcelona! Ce strategie va adopta şi mesajul pentru Messi

Twitter Barcelona

Ronald Koeman este noul antrenor de la Barcelona

Koeman şi-a explicat strategia pe care o va adopta la Barcelona şi a dezvăluit ce la va transmite jucătorilor în momentul în care îi va întâlni şi a avut un mesaj şi pentru Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman: "Olandezilor le place să fie la Barcelona"

"Olandezilor le place să aibă mingea, în loc să alerge după ea. Să avem mingea, să jucăm bine fotbal, să câștigăm meciuri, asta îmi doresc. Am destui ani ca antrenor și am învățat de la mulți, am experiență la multe echipe. 

Cred că sunt pregătit și îndreptățit să antrenez Barca. E o conexiune de mulți ani între Barca și Olanda. Aici este casa mea.

Olandezilor le place să fie la Barcelona, ne place mult să muncim. Fotbalul e pentru a te bucura de el, asta le voi spune jucătorilor, să se bucure de fotbal, să fie mândri că sunt la Barcelona. E un privilegiu să fie aici", a declarat Ronald Koeman la conferinţa de prezentare.

Reclamă

Koeman, mesaj pentru Messi

"Nu știu dacă trebuie să-l conving sau nu pe Messi să rămână. E cel mai bun jucător din lume și vreau să-l am în echipa mea. Mă încântă că pot lucra cu Messi, Messi îți poate câștiga meciuri. Mai are un an de contract, e jucător al Barcelonei. Voi vorbi cu el, e și căpitanul echipei. Sper ca Messi să mai continue mulți ani aici.

Noi trebuie să găsim cei mai buni jucători să facem echipa. Vreau să lucrez doar cu cei care vor să fie aici. Cine nu vrea, să meargă la conducere și să spună că își dorește să plece. Trebuie să-și dorească să dea totul pentru Barcelona ca să joace sub comanda mea", a mai spus Ronald Koeman.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și