Închide meniul

Reading trece pe modul economic şi aşteaptă oferte pentru George Puşcaş. Salariul românului, greu de suportat!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 15:33

Reading trece pe modul economic şi aşteaptă oferte pentru George Puşcaş. Salariul românului, greu de suportat!

Profimediaimages

George Puşcaş, pe picior de plecare de la Reading

Englezii anunţă că orice ofertă venită pentru cei mai buni jucători din lot va fi luată în considerare. Se doreşte reducerea fondului salariilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş, cel mai scump jucător din istoria lui Reading

Reading a plătit 8 milioane de euro pentru Puşcaş. Trebuie să îi mai achite lui Inter alte 2 milioane de euro în cazul în care atacantul atinge anumite borne. Pentru a îşi reduce cheltuielile, gruparea din Championship este dispusă să renunţe deja la el. În aceeaşi situaţie mai sunt Liam Moore, John Swift şi Yakou Meite.

"Bineînţeles că pierderea jucătorilor importanţi ar fi o problemă. Ştiu că directorul executiv Nigel Howe încearcă să rezolve în fiecare zi problemele, pentru a fi într-o poziţie bună la începutul sezonului viitor. Cred totuşi că există un pericol real să plece jucătorii pentru care vin oferte corecte. Este o situaţie complicată şi nu pot spune că toată lumea va rămâne", a declarat managerul echipei, Mark Bowen, pentru BerkshireLive.

Puşcaş are un salariu anual de aproximativ 1 milion de euro. Vârful de 24 de ani a înscris 9 goluri în cele 31 de meciuri jucate în Championship.

Pierderile lui Reading au căpătat proporţii după declanşarea pandemiei. Au ajuns de la 21 la 30 de milioane de lire sterline. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și