Închide meniul

Primarul din Liverpool și-a atras un val de antipatie. "Să nu se reia campionatul! Fanii ar sărbători lângă Anfield"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2020, 18:54

Primarul din Liverpool și-a atras un val de antipatie. "Să nu se reia campionatul! Fanii ar sărbători lângă Anfield"

DPA Images / Danny Lawson

Primarul din Liverpool se așteaptă ca fanii să iasă pe străzi

Anderson este convins că nu ar putea să îi mai țină pe oameni în casă. Câștigarea titlului, după o pauză de 30 de ani, ar declanșa fiesta pe străzile orașului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul din Liverpool i-a enervat pe fanii liderului din Premier League

Jucătorii antrenați de Jurgen Klopp mai au nevoie de numai două victorii pentru a fi, matematic, campioni în Anglia. Primarul din Liverpool este sigur că nimic nu i-ar mai putea opri pe suporteri să se bucure pe străzi.

"Chiar și dacă meciurile s-ar juca pe terenuri neutre, cred că o mulțime de oameni va veni să sărbătorească lângă stadionul Anfield. Înțeleg îngrijorarea poliției, sunt dificultăți uriașe pentru noi. Cred că va fi dificil să se mai mențină distanțarea socială în acele condiții. 

Oficialii din domeniul sănătății publice se tem, așa că solicităm Guvernului și Premier League să se țină cont de toate aceste detalii", a reacționat Joe Anderson.

"Project Restart" ar putea astfel să nu mai demareze. Primarul din Liverpool speră totuși ca titlul să fie acordat echipei care ocupa primul loc în momentul întreruperii campionatului. Așa s-a întâmplat în Ligue 1.

Reclamă

"Liverpool clar a câștigat campionatul. Merită să primească titlul. Totuși, în momentul de față la mijloc este sănătatea și siguranța oamenilor. Fotbalul ar trebui să treacă în planul secund", a specificat Anderson.

În Liverpool au fost raportate peste 300 de decese din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și