Închide meniul

Prima reacţie oficială a familiei lui Messi: "Nu ştim ce contract au analizat! Despăgubirea de 700 de milioane de euro nu este aplicabilă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2020, 12:50

Prima reacţie oficială a familiei lui Messi: "Nu ştim ce contract au analizat! Despăgubirea de 700 de milioane de euro nu este aplicabilă"

AFP7 / Marc Gonzalez Aloma via Hepta

Leo Messi vrea să plece de la Barcelona

Forul spaniol s-a implicat în scandalul dintre Messi şi Barcelona şi a spus că clauza de 700 de milioane de euro este valabilă. În replică, tatăl lui Messi care este, totodată, şi impresarul jucătorului, a spus că acea clauză nu mai este valabilă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știm ce contract este cel pe care l-au analizat și care sunt bazele pe care au ajuns la această concluzie. Este evident că despăgubirea de 700 de milioane prevăzută în clauza anterioară nu este deloc aplicabilă”, a scris Jorge Messi în comunicatul emis.

Ce comunicat a dat La Liga după ce Messi a cerut să fie lăsat să plece

"În legătură cu interpretările diferite (unele contradictorii) care au fost vehiculate în ultimele zile în media referitoare la situația contractuală a jucătorului Lionel Andrés Messi cu FC Barcelona, ​​LaLiga dorește să clarifice acest lucru după ce a analizat actele:

1) Contractul este în vigoare și are o clauză de reziliere care se aplică în cazul în care Lionel Messi decide să încheie unilateral contractul.

Reclamă

2) În conformitate cu prevederile regulamentare, La Liga nu va elibera permisiunea de joc pentru jucător dacă nu va fi plătită suma prevăzută în clauza respectivă," se arată în comunicat.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și