Închide meniul

Noi detalii despre situația lui Ianis Hagi. ”Eu nu anunț decât când transferul e făcut 99.9%”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2020, 18:59

Noi detalii despre situația lui Ianis Hagi. ”Eu nu anunț decât când transferul e făcut 99.9%”

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi nu este dorit de Lazio

“Nu e absolut nimic serios cu aceste zvonuri! Eu vorbesc direct cu directorul lor sportiv (n.a. – de la Lazio Roma), Igli Tare, cu care am o relație extraordinară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L-am și întrebat… sunt niște ieșiri ale unor conducători… cu declarații. Eu, de 30 de ani, nu fac altceva decât să anunț când transferul e făcut 99,9%“, a spus Giovanni Becali, la Realitatea Sportivă

Ianis Hagi poate rămâne la Rangers

Hagi este împrumutat de Genk la Rangers și scoțienii trebuie să plătească 5 milioane de euro pentru un transfer definitiv. Dacă inițial gruparea de pe Ibrox nu a fost sigură de decizie, se pare că Ianis are șanse mari să rămână la echipa lui Gerrard. 

”Sunt încântat să lucrez în continuare cu el. Poate obține orice își dorește în timpul meciurilor. Este vorba doar despre a găsi clubul potrivit și cred că Rangers este acesta. Ne potrivim ideal cu cerințele lui actuale!", a comentat Michael Beale, secundul lui Stevie G.

3 goluri și două pase decisive și-a trecut Ianis în cont în 12 meciuri disputate pentru Rangers.
 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și