Închide meniul

Nemţii îi pot da fatala lui Şumudică. Transferul definitiv al lui Maxim la Gaziantep, blocat de Mainz

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 11:29

Nemţii îi pot da fatala lui Şumudică. Transferul definitiv al lui Maxim la Gaziantep, blocat de Mainz

Profimedia

Alexandru Maxim

Maxim a marcat 7 goluri şi a dat două pase decisive în cele 14 meciuri jucate în Turcia. Şumudică le-a transmis celor din conducerea clubului să forţeze transferul definitiv al internaţionalului român care a fost împrumutat de la Mainz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numai că mutarea ar putea să fie blocată de nemţi, care cere o sumă peste posibilităţile echipei lui Şumudică, scrius cei de Kicker. Mai mult, internaţionalul român vrea să aibă un salariu comparabil cu cel de la Mainz.

Maxim mai este dorit în Turcia de Antalyaspor, dar şi acest club nu vrea să plătească suma cerută de nemţi. Mainz a plătit 3 milioane de euro în 2017 celor de la Stuttgart pentru Maxim.

Marius Şumudică îl vrea pe Maxim la Gaziantep

Alexandru Maxim este lăudat inclusiv de Marius Şumudică, antrenorul său de la Gaziantep.

"Maxim a fost decisiv inclusiv etapa trecută. Pentru mine şi pentru echipă a fost un mare câştig că l-am luat. Cred că şi lui i-a prins bine, a fost ca un fel de descătuşare. Conducerea este decisă să-l transfere definitiv. Nu e uşor să iei un astfel de fotbalist, dar eu sunt încrezător.

Reclamă

Sunt sigur că Mirel (n.r. Rădoi, selecţionerul României) şi colaboratorii săi ştiu ce a jucat Maxim aici şi este în vederile lor pentru echipa naţională", a declarat Marius Şumudică pentru Digisport.

Maxim are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro. Cel mai mult a valorat în 2014, când evolua pentru VfB Stuttgart. Atunci era evaluat de Transfermarkt la 7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandru Maxim a fost împrumutat de Mainz la Gaziantep
  • Şumudică îl doreşte pe internaţionalul român
  • Maxim, blocat de nemţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și