Închide meniul

Mesajul superb al lui Radamel Falcao pentru Florin Andone după accidentarea teribilă a românului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 18:56

Mesajul superb al lui Radamel Falcao pentru Florin Andone după accidentarea teribilă a românului

Zuma Press / Tolga Adanali via Hepta

Mesajul lui Falcao pentru Andone

"Ai mai depăşit dificultăţi înainte. Şi o vei face din nou. Fii tare, Florin!", a scris Falcao, într-o postare pe pagina sa de Instagram. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone a reacţionat imediat către colegul său: "Îţi mulţumesc pentru cuvintele minunate, "Falca". Pe lângă faptul că eşti un jucător mare, ai şi o inimă enormă. Eşti o persoană bună, îţi mulţumesc”, a răspuns românul. 

Florin Andone, accidentare teribilă în tricoul lui Galatasaray

Fatih Terim a dezvăluit că sezonul lui Florin Andone este unul încheiat după accidentarea dureroasă suferită duminică seară la ligamentele genunchiului drept. În aceeaşi situaţie se află şi portarul Muslera.

"Andone are o sensibilitate în acea zonă, e vorba din nou de ligamentele de la genunchi. Am suferit una dintre cele mai grele lovituri, pentru că și Muslera va lipsi o perioadă îndelungată.

Reclamă

Vor fi recuperări de durată, pentru ambii sezonul e încheiat", a spus Fatih Terim, citat de hurriyet.com.tr.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și