Închide meniul

"Mbappe" Coman a apărut în L’Equipe. Cum este lăudat starul lui Becali în presa franceză

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 august 2020, 18:28

"Mbappe" Coman a apărut în LEquipe. Cum este lăudat starul lui Becali în presa franceză

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florinel Coman şi Darius Olaru

L’Equipe îi vede pe Coman şi pe Ismaila Sarr de la Watford ca fiind principalii candidaţi pentru acest transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L’Equipe: "Gheorghe Hagi l-a comparat cu Mbappe"

Comparaţia făcută de "Rege" între Florinel Coman şi cel mai scump jucător din lume, Kylian Mbappe, a atras atenţia jurnaliştilor francezi.

Suma vehiculată în jurul lui Coman în acest moment este de 13,5 milioane de euro. Prin comparaţie, cota de piaţă a lui Sarr este de 24,5 milioane.

Cu toate acestea, jucătorul senegalez transferat de Watford de la Rennes pentru 30 de milioane de euro a reuşit să marcheze doar şase goluri în 30 de partide disputate.

Reclamă

Francezii nu au uitat să sublinieze nevoia ofensivă a lui Crystal Palace, mai ales după speculaţiile privind plecarea lui Wilfriend Zaha la Arsenal.

"Autoarea a 31 de goluri în 38 de meciuri din Premier League, Crystal Palace are nevoie absolută de întăriri în ofensivă.

În ultimele ore, au avansat şi discuţiile pentru Florinel Coman, potrivit presei din România. Agentul internaţionalului român de 22 de ani este în Londra pentru a discuta cu formaţia engleză", anunţă jurnaliştii de la L'Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și