Închide meniul

Marius Şumudică a făcut show după remiza cu Galatasaray. "A fost o singură echipă pe teren, toată Turcia a văzut. Ei trăgeau de timp!"

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 5:59

Marius Şumudică a făcut show după remiza cu Galatasaray. "A fost o singură echipă pe teren, toată Turcia a văzut. Ei trăgeau de timp!"

Profimediaimages

Marius Şumudica, euforic după remiza cu Galatasaray

  • Şumudică a fost egalul lui Fatih Terim
  • Alexandru Maxim a înscris golul de 3-3
  • Gaziantep este pe locul 9 în Turcia

Şumudică este convins că echipa lui a meritat să plece neînvinsă de la Istanbul. Mai mult decât atât, s-a declarat surprins de modul în care a ajuns să joace cea mai titrată echipă din Turcia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică şi-a ridicat jucătorii în slăvi

"Numai echipele de acelaşi nivel cu Galatasaray pot să revină, pe acest teren, de la 1-3 la 3-3. A fost o singură echipă pe teren în a doua repriză, am avut multe oportunităţi de a marca. Am obţinut punctul de care aveam nevoie şi toată Turcia a văzut că l-am câştigat pe teren.

Câte echipe pot să o blocheze pe Galatasaray chiar la ea acasă? Galata a jucat la trecerea de timp şi acest lucru m-a făcut foarte fericit. Am avut un gol anulat şi cred că decizia a fost nedreaptă. Am înscris totuşi în ultima secundă", a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Reclamă

INTRĂ AICI pentru a urmări golurile din Galatasaray – Gaziantep 3-3

Accidentat grav, Florin Andone a ratat meciul cu echipa lui Şumudică. Galatasaray a ajuns pe locul 4 în campionatul Turciei, în timp ce Gaziantep este pe poziţia a 9-a. Nou-promovata s-a îndepărtat la 7 puncte de linia roşie a clasamentului.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”