Închide meniul

Luka Jovic, urmărit de ghinion. S-a accidentat grav în timp ce se antrena în casă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2020, 15:29

Luka Jovic, urmărit de ghinion. S-a accidentat grav în timp ce se antrena în casă

Profimediaimages

Luka Jovic a suferit o accidentare gravă

Jucătorul lui Zinedine Zidane și-a fracturat osul calcaneu de la piciorul drept. Oficialii clubului au anunțat deja că va lipsi mai multe săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Jovic s-a accidentat în casă

Jucătorii lui Real Madrid au probleme medicale chiar și în izolare. La numai câteva zile după ce s-a întors la Madrid, Luka Jovic a reușit să-l facă pe Zinedine Zidane să își pună mâinile în cap. Atacantul de 22 de ani este urmărit de ghinion și a suferit o accidentare gravă. 

Jucătorul pe care galacticii au plătit 60 de milioane de euro poate rata chiar primele meciuri de după reluarea La Liga. Are zilele numărate pe Santiago Bernabeu, mai ales că a marcat numai 2 goluri în 24 de apariții în tricoul blanco. 

Jovic are necazuri și în țara natală. Pe 19 martie a fost legitimat de polițiști pe străzile din Belgrad. Fotbalistul tocmai revenise din Madrid și era obligat să stea în autoizolare timp de 14 zile. Luka a primit deja o citație și trebuie să se prezinte în fața procurorilor. Riscă până la trei ani de închisoare. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și