Închide meniul

Lazio anunță că economia Italiei depinde de reluarea campionatului. "La mijloc sunt 1.2 miliarde de euro"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2020, 19:03

Lazio anunță că economia Italiei depinde de reluarea campionatului. "La mijloc sunt 1.2 miliarde de euro"

Profimediaimages

Claudio Lotito insistă pentru reluarea meciurilor în Italia

Conform acestuia, economia țării va suferi un adevărat șoc dacă nu se găsesc soluții urgente. Lupta pentru titlul din Serie A trebuie să se dea chiar și în timpul pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudio Lotito cere cu insistență reluarea campionatului

"Fotbalul reprezintă o industrie uriașă în Italia. Garantează 1.2 miliarde de euro numai din taxele care se plătesc autorităților. Există o anumite reciprocitate din moment ce fotbalul reverberează și în alte sporturi", a declarat Lotito pentru cei de la TGR Lazio Rai.

Președintele ocupantei locului secund din Serie A le-a transmis și un mesaj jucătorilor. Îi așteaptă într-o formă cât mai bună pe teren.

"Sper că jucătorii sunt conștienți că formează o echipă grozavă. Dacă meciurile se vor relua, și cred că se va întâmpla asta, trebuie să găsească soluții pentru a fi uniți și determinați să ne atingem obiectivele", a subliniat acesta.

Lazio nu a mai câștigat titlul de 20 de ani. În momentul în care campionatul s-a reluat, gruparea din capitală ocupa locul 2, la un singur punct în spatele lui Juventus.

Reclamă

Ministrul Sportului din Italia a cerut deja ca meciurile din Serie A să fie anulate definitiv. În Peninsulă au murit peste 25.000 de oameni și sunt confirmate aproape 200.000 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și