Închide meniul

Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 12:31

Reclamă
Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

DPA Images / Liamara Polli via hepta

Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

Scaloni spune că transferului tânărului atacant în Spania ar fi benefic în primul rând pentru viitorul naționalei Argentinei, în condițiile în care ar putea schimba sistemul și să joace cu Lautaro și Lionel Messi în atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Scaloni, sfaturi pentru Lautaro Martinez

”Dacă Lautaro are norocul să joace cu un coechipier ca Messi este mult mai bine pentru noi (n.r Argentina). Cred că el va fi cel mai bun atacant în următorii ani și sper să aibă o creștere continuă. 

Lautaro joacă acum la o echipă grozavă, dar cred că are nevoie de un nivel mai ridicat. Probabil își dorește să câștige Liga Campionilor. Dacă pleacă la Barcelona, sper să randament la fel de bun”, a spus Scaloni, pentru televiziunea RTVE.

Inter i-a găsit înlocuitor lui Lautaro Martinez

Inter Milano s-a împăcat cu ideea că îl va pierde pe Lautaro Martinez din vară, iar gruparea lombardă vrea să îi aducă pe Edinson Cavani și Sandro Tonali.

Potrivit Sky Sports Italia, cele două tranzacții par realizabile, Cavani putând să ajungă pe San Siro fără vreun cost pentru că i se termină contractul în vară cu PSG. ”Nerazzuri” sunt gata să facă un atac pentru titlu în viitoarea stagiunea din Serie A, iar Cavani ar fi considerat un partener bun de atac pentru Romelu Lukaku.

Reclamă

Pe lângă Cavani, Sandro Tonali ar fi o investiție pentru prezent și viitor. La doar 20 de ani, cel numit ”noul Pirlo” este cel mai bun jucător al Bresciei în actuala stagiunea și a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și